A.M. Lassen AS fyller 70 år

I år er det 70 år siden A.M. Lassen leverte sine første elektrikertjenester i området rundt Svelvik i Vestfold. Det har vært 70 spennende år med læring og utvikling, en rekke utfordringer og selvfølgelig mange gode kundeopplevelser. Her ser vi tilbake på årene vi har tilbakelagt, og gleder oss til flere spennende oppdrag og videre utvikling av elektrobransjen i fremtiden.

Godt etablert elektrikerbedrift

A.M. Lassen ble startet opp av Anders Lassen i 1949. Lassen drev selv selskapet frem til han gikk av med pensjon i 1985. Da ble selskapet kjøpt av fire ansatte, alle tidligere lærlinger i selskapet. I dag eies og drives firmaet av daglig leder Sven Myhre, Finn Dyve Nielsen og installatør Svein Olav Vik med henholdsvis 40, 44 og 36 års fartstid i firmaet.

Da Anders Lassen solgte selskapet, var det under den forutsetning at navnet på selskapet skulle forbli det samme. Dette har kun vært en fordel for oss, og vi ville ikke hatt det på noen annen måte. Navnet A.M. Lassen AS representerer trygghet og stabilitet for våre kunder, og slik skal det fortsette å være, sier Sven Myhre.

Vekst i omfang og tjenesteportefølje

Gjennom 70 år har det skjedd store forandringer i bransjen og vi har vært med på det hele. Da vi startet opp, leverte vi i hovedsak tjenester i forbindelse med rehabilitering av private hus og hytter. Nå utfører vi oppdrag for stat og kommune, på næringsbygg så vel som private bygg. Tjenesteporteføljen har med andre ord utvidet seg, og det samme har omfanget av oppdragene vi tar på oss.

Alltid med på utviklingen

For oss i A.M. Lassen AS har det alltid vært viktig å følge med på den teknologiske utviklingen. Vi var tidlig ute med å ta i bruk data i bedriften, og har naturligvis også fulgt utviklingen i bransjen tett. I dag ser vi et stadig større fokus på energioptimalisering og miljøvennlige løsninger, samtidig som kundene velger løsninger som gjør deres hverdag så enkel som mulig. Dermed tilpasser vi våre tjenester, for å kunne tilby kundene nettopp dette.

I 2003 startet vi en satsing på varmepumper, i tillegg til tjenestene vi leverer knyttet til sterkstrøm og svakstrøm. Vi har også vært tidlig ute med å tilegne oss høy kompetanse på smarthus, og har i dag dette som et av våre store satsingsområder.

Les mer om hvordan du kommer i gang med smarthus hjemme her.

Gir tilbake til bransjen

Som godkjent opplæringsbedrift har vi muligheten til å gi tilbake til bransjen og hjelpe til med å drive den videre. Vi har tatt imot en rekke lærlinger gjennom flere tiår. Dette regner vi som en kompetanseheving i bedriften, samtidig som vi får gleden av å lære opp dyktige og kompetente elektromontører for fremtiden.

Godt kjent i lokalmiljøet

Når man har vært i bransjen så lenge som oss, er det naturlig at man er godt kjent i lokalmiljøet. Vi er en lokal bedrift og møter stadig på kundene våre ute på gaten. Dette gjør at vi alltid yter det lille ekstra når vi er ute på oppdrag.

Gjennom 70 år har vi jobbet hardt for at A.M. Lassen skal forbindes med god service, høy kompetanse og trygghet og stabilitet for alle som benytter våre tjenester. Slik håper vi på å fortsette og oppfattes – gjerne i 70 nye år!

Har du behov for en dyktig elektromontør i Svelvik og omegn? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat eller befaring.