Full kontroll med smarthus

Når man hører «smarthus» tenker nok mange på den reklamen på TV med han som har fullautomatiserte og stemmestyrte løsninger på alt i hele boligen, men hver gang han skal bruke det skjer det noe uforutsett og ingen av dingsene fungerer slik de skal. Vi er her for å fortelle deg at et smarthus ikke trenger å være så komplisert som på reklamen. Det finnes effektive og funksjonelle løsninger som sørger for en enklere og tryggere hverdag, samtidig som du har full kontroll på strømforbruket.

Full kontroll med smarthus

Effektive løsninger for en enklere hverdag

Et smarthus er enkelt og greit et hus med smarte løsninger som styres over Wi-Fi via mobil, PC eller et styringssystem. Hvor ‘smart’ du ønsker at huset ditt skal være er helt opp til deg, og i dag er det nesten bare fantasien som setter grenser for smarthusløsninger. Etterspørselen etter smarte produkter er høy og utviklingen skjer raskt, og et smarthus kan også være så enkelt som å styre lys og varme i boligen.

Smarthusløsninger er til for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for folk. På den ene siden er det deilig å kunne la støvsugeren jobbe mens familien er ute på tur. På den andre siden er det en økt trygghet i å ha alle alarmsystemer samlet og tilgjengelig, dersom noe skulle skje. Da kan du raskt hva som skjer og melde fra hvis alarmen går.

Spar strøm med smart lys- og varmestyring

Mange smartprodukter, spesielt lys- og varmestyring, lar deg enkelt tidsinnstille når varmen eller lyset skal være på. Du kan også stille inn den temperaturen eller lysstyrken som du ønsker. Da slipper du å bruke unødvendig mye strøm på oppvarming og belysning, når ingen er i huset. I tillegg er det mulig å stille inn slik at oppvarmingen skjer når strømmen er billigst. Denne smarthusteknologien er også svært vanlig på hytter og feriehus, fordi det er mulig å sørge for at man kommer fram til en varm og god hytte – selv om man har vært lenge borte.

Vi hjelper deg med å komme i gang

Du trenger ikke å bygge nytt selv om du vil ha en bolig med smarthusløsninger. De fleste løsninger kan fint installeres i en eksisterende bolig. Du bestemmer selv hvor mange smarthusløsninger du ønsker og du kan helt fint installere flere løsninger etterhvert.

Her kan du lese mer om hvordan du kommer i gang med et smarthus.

Spør oss gjerne om gode smarthusløsninger

Med over 70 år erfaring fra elektrobransjen har vi den kunnskapen og kompetansen som skal til for å kunne levere komplette elektroinstallasjoner innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner. Vi kommer gjerne på en befaring for å finne de smarthusløsninger som passer perfekt til dine behov, og som hjelper deg med å få bedre kontroll i hverdagen og på strømutgiftene.

Ta kontakt med A M Lassen for å komme i gang med smarthusløsninger i din bolig!