Smarthus - hvilke løsninger passer best for deg?

De siste årene har det vært en eksponentiell vekst av smarthusløsninger og -produkter på markedet. Den store mengden valgmuligheter kan være ganske overveldende for nye kunder som er interessert i å oppgradere sitt gamle hus.

Smarthus - hvilke løsninger passer best for deg?

Men ikke la det avskrekke deg, å oppgradere til et smarthus er mye enklere enn du kanskje tror. Samtidig er det mye å hente, både for miljøet og strømregningen.

Før du starter er det noen ting du bør vurdere, og husk at du alltid kan kontakte oss hvis det er noe du lurer på eller ønsker å vite mer om. Vi i A.M. Lassen AS har mange års erfaring med smarthus og kan hjelpe til med å finne den beste smarthusløsningen for ditt hjem.

Kartlegg dine behov og muligheter

Første steg er å få en oversikt over hva du ønsker å få ut av smarthjemmet, samt hvilke muligheter og begrensninger du må ta hensyn til. Mange velger å begynne i det små, før de eventuelt bygger ut mer. Hvor stort område det er snakk om og hva det skal brukes til er også viktige faktorer. Et næringsbygg eller en fritidsbolig opplever for eksempel mer sporadisk bruk, enn for eksempel en enebolig eller borettslag.

Hvilket budsjett du har er selvsagt med på å avgjøre hvilke løsninger som er tilgjengelige for deg. Noen løsninger er rimeligere enn andre, og selv med et mer beskjedent budsjett kan du fortsatt implementere smarthus-løsninger som vil forbedre inneklimaet ditt betraktelig, samt gi deg økt kontroll og redusere energikostnadene. Med xcomfort kan du oppgradere huset ditt på få timer, det er også en rimelig løsning for deg som ønsker å starte enkelt.

Trykk her for å lese mer om xcomfort

Oppgradering eller nybygg?

Er du ute etter å oppdatere ditt gamle hus, eller er du i ferd med å bygge nytt? Uansett er det mange måter å gjøre hjemmet ditt til et smarthus. Med et eldre hus må du kanskje ta hensyn til hvilke løsninger som allerede finnes og hvordan du kan forbedre dem, mens et nybygg gir muligheten til å lage smarthuset du drømmer om.

Hvis du bygger nytt, er det ingen dårlig idé å kontakte oss tidlig i planleggingsprosessen. Vi kan hjelpe deg med å utvikle løsninger som vil spare deg for tid, energi og penger. Dette vil også gi deg en mulighet til å få et smarthus med tilpassede løsninger som passer perfekt for deg og din familie.

Her kan du lese mer om smarthus

Planlegger du å søke støtte fra ENOVA?

Hvis du planlegger å søke økonomisk støtte fra ENOVA bør du undersøke hvilke smarthusløsninger som kvalifiserer for støtte. Det er mange smarthusløsninger som kan kvalifisere for å få støtte, blant dem er visse typer varmepumper. Og hvis du har varmestyring i minst tre rom kan du også kvalifisere for støtte. Vi tilbyr blant annet varmepumper fra Toshiba

Du kan lese mer om våre løsninger for oppvarming ved å trykke her

Ta kontakt

Er du interessert i å oppgradere til smarthus? A.M. Lassen har lang erfaring med smarthus og kan hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt hjem. Ta kontakt i dag - vi står klare til å hjelpe deg!