Vi hjelper deg med å spare strøm

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg? Mange våkner opp og det første de gjør er å skru på lyset. Etter å ha gnidd søvnen ut av øynene går man bort til kjøkkenbenken og skrur på kaffetrakteren eller vannkokeren. Kanskje har du lyst på et kokt egg eller havregryn til frokost? Da må du skru på koketoppen. Har du nok strøm på mobilen? Ikke det? Da må den plugges inn i laderen.

Vi hjelper deg med å spare strøm

Strøm er en stor del av hverdagen vår, og de aller fleste av oss er avhengig av den for å komme oss igjennom en hel dag med jobb, familie og venner. Alle vet at det er lurt å spare strøm, både for å spare penger og miljøet, og de fleste av oss er flinke til å skru av lyset i rom som vi ikke oppholder oss i og sparer strøm der vi kan. Men visste du at det finnes mange gode løsninger som hjelper deg å ytterligere spare strøm og penger?

Vi i A. M. Lassen AS hjelper deg gjerne med å finne gode og strømbesparende løsninger til din bolig, som du vil ha glede av i mange år framover.

Les mer om grønn bolig her.

Strømbesparende smarthusløsninger

Flere og flere produkter får smarte løsninger, som bidrar til å gjøre hverdagen enklere og hjelper til med å justere strømforbruket til husholdningen.

Vi møter til stadighet kunder som tror at et smarthus er en veldig komplisert og dyr affære, og at det krever mye av hver enkelt for å kunne bo og leve i et smarthus. Vi er her for å fortelle deg at smarthus slettes ikke er så komplisert som det høres ut som. Smarte løsninger kan være så enkelt som styring av lys og varme via en applikasjon på enten mobil, PC eller et styringssystem i huset.

Men hvordan kan smarte løsninger bidra til å spare strøm? Svaret er ganske enkelt. Med smarte løsninger kan du enkelt bestemme når for eksempel lys og varme skal være av og på, slik at du ikke bruker mer strøm enn det du trenger. De fleste smarthusløsninger, det være seg en robotstøvsuger, lys, varme, lyd eller alarmer, kan tidsinnstilles. Det betyr at de enkelt kan slås av når de ikke er i bruk, eller skrus av og på på gitte tidspunkt.

Les mer: Slik kommer du i gang med smarthus

Varme fra luften med varmepumpe

Mye av den energien vi bruker til daglig brukes for å varme opp boligen. Nøyaktig hvor mye av strømmen som brukes til oppvarming varierer fra husstand til husstand, men vi kan si at omtrent 60-70 prosent av strømforbruket til en husholdning går ofte til oppvarming.

Vi har kalde vintre her i Norge, og i denne tiden bruker vi mer penger på strøm enn vanlig. Med en luft-til-luft varmepumpe kan du, litt avhengig av hvor i landet du bor og hvor god isolasjon du har i boligen, spare mellom 5000 og 8000 kroner i året ved å investere i en varmepumpe.

En varmepumpe er derfor en veldig god investering i boligen, som vil sørge for en betydelig lavere strømregning. A. M. Lassen AS er forhandler av Toshiba varmepumper, og vi kommer gjerne på en gratis befaring for å se hvilke muligheter du har for å få installert en varmepumpe i din bolig.

Her kan du lese mer om hvordan velge riktig varmepumpe

LED-lys: et miljøvennlig og brannsikkert alternativ

LED-lys er den lyskilden med desidert lengst levetid, på omtrent 25.000 timer, og med flest muligheter når det kommer til belysning. Til sammenligning har halogenpæren en levetid på 2000 timer og en sparepære lever i omtrent 10.000 timer.

LED-lys er en solid form for belysning. LED-lys består av lysdioder som ikke produserer varme når den er i bruk. Dette betyr at LED-lys passer like godt til utendørsbelysning som innendørsbelysning, og kan plasseres både i tak og i skap.

Ved å velge LED-lys til din bolig får du belysning med mange spennende valgmuligheter, du sparer strøm og øker brannsikkerheten i boligen din. Og fordi LED-lys har en lang levetid, så reduserer du også mengden avfall fra husholdningen.

Les mer om hvorfor du bør velge LED-lys her.

Spør oss gjerne om gode løsninger

Vi har lang erfaring med å tilby gode, effektive og strømbesparende løsninger for våre kunder, som er enkle å betjene. Spør oss gjerne om hva som er mest hensiktsmessig for deg og din bolig. Med over 70 år i bransjen vet vi hva som funker!

Klikk her for å komme til vårt kontaktskjema.