Toshiba varmepumpe

A.M. Lassen leverer og monterer flere forskjellige typer varmepumpe. Varmepumpene fra Toshiba varmepumper er en av disse. Toshiba er kjent for høy kvalitet og lang levetid.

I tillegg til å være et miljøvennlig alternativ er varmepumpe et av de beste tiltakene for å redusere utgiftene til fyring. Å investere i en varmepumpe er ikke bare en økonomisk investering, men også en investering i komfort og ikke minst miljøet.

Toshiba varmepumpe er for deg som ønsker å innføre en langt mer kostnadseffektiv oppvarming i ditt hjem. I mange tilfeller har en varmepumpe tjent seg inn etter tre- fire år.

A. M. Lassen har valgt å representere Toshiba varmepumper, da de er en verdensledende produsent, og har løsninger for alle behov. De har 40 års erfaring innen varmepumper, og er fremst i verden på varmepumpeteknologi.

Utvalget kan deles inn i:

  • Luft til luft varmepumper
  • Luft til vann varmepumper
  • Væske til vann varmepumper


Toshiba varmepumper til Akershus og Buskerud

A.M. Lassen AS har holdt på siden 1949 og har lang erfaring innen elkraft, lys, varme, intelligente bygningsinstallasjoner, tele/dataløsninger, byggestrøm, sikkerhetsystemer, automasjon og varmepumper.