Elbilladere

A.M. Lassen AS leverer elbilladere til bedrifter, privatpersoner, sameie og borettslag. Vi kan tilby spesialtilpassede løsninger for deg eller din virksomhet.

Elbilladere for bedrifter

Bedrifter og næringslokaler har som regel behov for større ladeløsninger enn privatpersoner. Jo flere biler som skal lade samtidig, desto viktigere er det at lasten balanseres. Vi leverer ladestasjoner som er tilpasset din bedrifts behov, og som kan ta imot flere brukere samtidig, og som i tillegg justerer strømforbruket for å tilfredsstille alle sikkerhetskrav og minimerer energikostnadene.

Elbilladere for privatpersoner

Mange privatpersoner lader fremdeles med vanlige stikkontakter. Dette er noe vi sterkt fraråder på grunn av stor brannfare. Med en ladestasjon installert av A.M. Lassen vil du kunne lade bilen på en trygg og brannsikker måte, samtidig som du også har mulighet til å lade på en mer energi- og kostnadseffektiv måte med smarte elbilladere.

Smarte elbilladere er bra for strømregningen og miljøet

Med smarte elbilladere kan du få en mer energieffektiv hverdag uten å tenke på det. Ved å koble opp elbilladeren mot smarthus-løsninger kan effekten av ladestasjonen automatisk regulere seg etter total tilgjengelig effekt. Noen elbilladere kan også kobles mot strømnettet slik at de automatisk vet når strømmen er på sitt dyreste, og når den er på sitt rimeligste. Smarte elbilladere er bra både for strømregningen og for miljøet.

Merker vi leverer

A.M. Lassen er stolte av å levere elbilladere produsert og levert av norske selskaper. Vi leverer ladere fra Easee og Zaptec. Med Easee og Zaptec kan du være sikker på å få en elbillader av høy kvalitet, som oppfyller alle sikkerhetskrav, samtidig som du er med oss ​​for å støtte lokal norsk industri.

Ønsker du mer informasjon om installasjon av elbillader eller avtale en uforpliktende befaring? Kontakt oss

Flere tjenester