Smarte lysinstallasjoner

Smarte lysinstallasjoner gir deg full kontroll på belysningen. Dette bidrar til å gjøre hverdagen litt mer komfortabel, samtidig som det kan gi reduserte strømutgifter.

Vi monterer smarte lysinstallasjoner og kobler belysning opp mot smarte styringssystemer. Uansett om du har en ny eller eldre bolig, hjelper vi deg med å gjøre den litt smartere.

Se en oversikt over våre leverandører av belysning her.

Derfor lønner det seg med smarte lysinstallasjoner

Med smart lysstyring kan du styre lyset i boligen på akkurat den måten du ønsker. Dette kan være fra et kontrollpanel, med sensorer, tidsinnstilling eller en app på mobilen. Du får muligheten til å skru på ønsket lys uten å lete i mørket etter lysbrytere. Når du forlater boligen, skrur du enkelt av alt lys med et enkelt tastetrykk. Vi kan også hjelpe deg med å legge inn egendefinerte profiler der ønsket belysning og lysstyrke inngår, som enkelt aktiveres fra styringsplattformen.

Den største fordelen med smart lysstyring er hvor enkelt og praktisk det er. Lyset i boligen regulerer vi hver eneste dag. Derfor vil en smartere måte å styre belysningen på være veldig merkbart i hverdagen. Det gir deg også bedre kontroll på hvilke lys som brukes til hvilken tid. Dette bidrar til å redusere strømforbruket og dermed også strømutgiftene.

Lys som en del av et større styringssystem

For deg som ønsker å komme i gang med smarthus, er smart lysstyring et godt sted å starte. Dette er et tiltak de aller fleste vil ha stort utbytte av, og som gir mange muligheter for personlig tilpasning. Her kan du lese mer om våre løsninger innen smarthus.

Smart lysstyring er like hensiktsmessig i privatboligen som i næringslokalene, og egner seg i både nye og eldre bygg. Vi installerer mye innfelt belysning i forbindelse med nyinstallasjoner. Til rehabilitering er det ofte utenpåliggende belysning som benyttes. Vi har eget utstyr til bruk ved rehabiliteringsprosjekter, som innebærer minst mulig trekking av kabler rundt i boligen.

Kontakt oss for mer informasjon eller for å komme i gang med smart lysstyring. Kontakt oss

Flere tjenester