Smarte elektroinstallasjoner

Vi monterer smarte elektroinstallasjoner

Vi har høy kompetanse på smarthusløsninger og monterer smarte elektroinstallasjoner i privatboliger og næringslokaler.

Det som kjennetegner en smart elektroinstallasjon er at den kan styres fra et smart styringssystem. I systemet kobler du opp alle de installasjonene du ønsker at skal inngå, og kan kontrollere alt fra en og samme plattform. Du overvåker også strømforbruket direkte i løsningen, og har full kontroll på forbruk og utgifter.

De fleste elektroinstallasjoner kan i dag gjøres smartere. Når du kontakter oss for å komme i gang med smarthus, kommer vi på en befaring der vi kartlegger dine muligheter og ønsker. Deretter kommer vi sammen frem til løsninger som gjør hverdagen din enklere og mer energieffektiv.

Høy kompetanse på smarte løsninger

A.M. Lassen var tidlig ute med å tilegne seg kompetanse på smarthus, og vi har satt opp utallige enkle og mer omfattende løsninger i boliger og lokaler i Svelvik og Drammens-området. Vi leverer smarthus fra Futurehome, Xcomfort og Micromatic. Les mer om våre leverandører av smarthus her.

Vi hjelper deg gjerne med en behovskartlegging, og står for profesjonell og forskriftsmessig elektroinstallasjon. I tillegg viser vi deg hvordan du legger inn egne programmeringer tilpasset personlige rutiner, for eksempel morgen- eller nattmodus.

Smart styring ved nyinstallasjon og rehabilitering

Det er ikke slik at smart styring er forbeholdt nye elektroinstallasjoner. I mange tilfeller har leverandørene løsninger som gjør det mulig å koble eldre installasjoner opp mot smarthuset. Som montør har vi eget utstyr beregnet på installasjon av smarthus ved rehabilitering. Dermed kan også eldre boliger få smarte, energibesparende løsninger uten at det må settes i gang omfattende prosesser med legging av nye kabler.

Les også: «Slik kommer du i gang med smarthus».

Smarte løsninger tilpasset ønsker og behov

For å komme i gang med smarte elektroinstallasjoner, trenger du ikke nødvendigvis å få installert et stort og omfattende system. Mange velger å starte i det små, og bygge på etter hvert som de ønsker det. En god start kan være et smart system for styring av lys og varme. Dette er noe som er svært merkbart – både på komfort i hverdagen og summen på strømregningen.

Har du elbil, er det også ideelt å koble opp ladestasjonen mot smarthuset. Da kan systemet fordele den totale tilgjengelige effekten mellom ladestasjonen og andre elektroinstallasjoner på en hensiktsmessig måte, slik at du ikke overbelaster strømnettet. Smarte ladestasjoner vet også når strømmen er billigst, og kan velge å lade når det er mest kostnadseffektivt.

 

Vil du vite mer? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Kontakt oss