Strømsparing

Det finnes mange måter å spare strøm på

En av de beste måtene å spare strøm på er å ta i bruk ny teknologi. På den måten sparer man både økonomien og miljøet for unødvendig strømbruk. Stadig fler velger å bytte ut tradisjonell oppvarming med varmepumpe, som er en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte å både varme og kjøle ned sin bolig.

En varmepumpe reduserer fyringsutgiftene ved å utnytte energien som kommer fra solen, eller som er magasinert i jord, fjell og sjø. En varmepumpe er et perfekt alternativ i en verden hvor vi er nødt til å redusere bruken av fossile brennstoffer.

Smarthuset sparer strøm for deg

Et smarthus er, som navnet tilsier, et intelligent hus som kan hjelpe deg å kutte kostnader og miljøpåvirkning. Bruk av smart varmestyring sørger for en jevn temperatur i boligen. Et smarthus gir deg også en ekstra sikkerhet, da du gjennom en app kan skru av elektriske artikler som kaffetrakter og komfyr om du har reist avgårde og ikke husker om du skrudde av eller ei. Med appen kan du også justere temperaturen slik at huset er klart for deg når du kommer hjem.

Ny teknologi sparer penger og miljø

Strømsparing gjennom bruk av ny teknologi er et av våre fokusområder. A. M. Lassen AS tilbyr deg å spare strøm gjennom å »installere fremtiden» i dag. Gjennom høy kompetanse innenfor moderne databaserte styringssystemer, sikringssystemer, data og og moderne telefonsystemer, samt varmepumpe sørger vi for at våre kunder sparer strøm.

Enten det er trådbasert eller trådløst, sørger vi for at du får et fleksibelt anlegg som er moderne og funksjonelt, og som i tillegg er energieffektivt.

Ønsker du mer informasjon om strømsparing? Kontakt oss

Flere tjenester