A.M. Lassen AS har siden oppstarten i 1949 vært en elektroinstallatør med høy kompetanse på alt innenfor sterkstrøm og svakstrøm. For oss er ingen jobber for små, og få er for store.

Vi kan utføre alle typer elektroinstallasjoner hos private og i næringsbygg, og tar oppdrag i Drammen, Sande, Svelvik, Asker, Bærum, Hurum og Lier.

Ønsker du at vi kommer for en uforpliktende befaring? Ta kontakt med oss her.

Alt innen elektroinstallasjoner

Vi leverer komplette løsninger innenfor

  • elkraft
  • lys
  • varme
  • intelligente bygningsinstallasjoner
  • tele- og dataløsninger
  • sikkerhetssystemer
  • automasjon

Vi har høy kompetanse på lading av elbil og montering av ladestasjoner, og kan montere alt fra enkle ladebokser i private hjem til store systemer for bedrifter og borettslag. Smarthus er et annet felt vi satser på, og stadig utvikler vår kompetanse innenfor. Her kan vi installere smarte systemer i nybygg, men har også eget utstyr for å tilrettelegge for smarte løsninger i eldre, rehabiliterte bygninger.

I tillegg har vi gode samarbeid med utvalgte forhandlere. Dette gjør oss i stand til å levere det meste innen belysning, sikringsskap, elektrovarme, varmepumper og elektroprodukter til din bolig.

Godt etablert elektroinstallatør

Med mange år bak oss i bransjen har vi erfaringen som skal til for å alltid utføre en god jobb for kundene våre. Vi har medarbeidere med høy kompetanse innenfor vårt felt, og har naturligvis alle nødvendige sertifiseringer på plass.

Når du velger oss til å utføre dine elektroinstallasjoner, velger du også seriøsitet og profesjonalitet i alle ledd. Vi er en stabil og solid leverandør, som følger med på bransjeutviklingen og stadig oppdaterer egen kompetanse. Dermed kan du stole på at vi kommer til å være der for å ta hånd om elektroinstallasjonene dine også i årene som kommer.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om elektroinstallasjoner eller for å avtale en uforpliktende befaring.